‘Sterren in Beeld’ door Peen en Ui

Sterren in Beeld door Peen en Ui

 

Sterren in Beeld door Peen en Ui

Sterren in Beeld door Peen en Ui

Sterren in Beeld door Peen en Ui

sterren in beeld:

de actieve wijkbewoner uitgelicht

Op 7 Maart komen alle bewonerscommissies bij elkaar in de Sterrenwacht. Een sterrenwacht vól bewoners die vrijwillig een bijdrage leveren aan het leefbaar maken en houden van hun buurt en stad. Deze bewoners zijn onmisbaar voor de gemeente Leiden.

Een goede reden om deze bewoner eens wat beter te leren kennen! Daarom zet Peen en Ui als start van de avond de bewoner centraal. In plaats van hun een verhaal te vertellen, vragen wij het verhaal van de bewoner. Wat drijft hen? Wat willen zij bereiken? Wat vinden ze belangrijk?

Het bevragen van het publiek doet Peen en Ui op haar eigen onmiskenbare wijze: nieuwsgierig, enthousiast en prikkelend. Peen en Ui neemt de bewoner serieus, maar houdt ruimte voor luchtigheid.

De kern van de verhalen en antwoorden schrijven we op sterren. Deze sterren worden op een hemel geplakt, een groot leeg canvas van zwarte stof. We kijken of er verschillende sterrenbeelden ontstaan. Waar komen verhalen en drijfveren overeen met elkaar? Aan het eind van deze 20 minuten hebben we een sterrenhemel vol beelden die kenmerkend zijn voor de bewoners van de bewonerscommissie. Een bijzonder document dat wij graag aanbieden aan de wethouder en ambtenaren.

info@peenenui.nl / Jennefer Verbeek: 0612231343 / Danny Molenaar: 0650686104