Speciale aanbieding!

Het 17-jarig bestaan Kunstcentrum Haagweg 4 is goed gevierd! Het kunstcentrum bood bezoekers de unieke mogelijkheid om eens een kijkje te nemen in het pand en zelf te aanschouwen wat er allemaal achter de schermen plaatsvindt. Peen en Ui organiseerde in samenwerking met de kunstenaars uit Kunstcentrum Haagweg 4 een bijzondere kunstmarkt, workshops en rondleidingen.

Wethouder Jan Jaap de Haan opende deze dag door 17 kaarsjes uit te blazen. Ruim 25 kunstenaars lieten hun (betaalbare) werk zien in de “superkunstmarkt”, waar een prima omzet werd behaald. PS|Theater had een mooie première met W.v.t.t.k., Kuiper en Berbée gingen los en de Griezeltocht maakte veel los. De rondleidingen onder leiding van architect Peter van Swieten trokken veel geïnteresseerden en de Boys of Summer maakten het feestje.

Ondanks dat er veel ‘concurrerende’ activiteiten in de stad waren die dag, zijn er zo’n 600 mensen geweest om het kunstcentrum in huidige staat te bekijken, voordat de grootschalige renovatie van het pand van start ging.