Radio Laat je Leiden

buiten vriest het inmiddels 10 graden… Het is tijd voor warmte, nieuwe ontmoetingen, verhalen en muziek… U luistert naar Radio Laat je Leiden!”

THEATRALE RADIOSHOW
Op 29 januari en 5, 12 en 19 februari 2011 presenteerden PS|theater en Peen en Ui Radio Laat je Leiden: vier theatrale radioshows voor en door Leidenaren over vluchten. Ontroerende, bijzondere en spectaculaire vluchtverhalen worden afgewisseld met muziek, reportages en een ouderwets hoorspel. Want wat is er nu gezelliger dan op een koude namiddag bij een haardvuur weg te dromen bij een echte radioshow…!

Zaterdag 29 januari vanuit BplusC
Zaterdag 5 februari vanuit Kringloop Het Warenhuis
Zaterdag 12 februari vanuit Scheltema
Zaterdag 19 februari vanuit de Hortus Botanicus

RADIO LAAT JE LEIDEN OP RADIO, TELEVISIE, RADIOTEUIL EN IN LEIDSE HUISKAMERS!
Op de zondagen na de uitzendingen werd Radio Laat je Leiden tussen 12 en 13 uur uitgezonden op Unity FM (105.7 fm). Daarnaast zijn ze te bekijken op Unity TV. Ook kon je de uitzendingen beluisteren op de speciale luisterbank die op iedere locatie stond. Nu zijn alle uitzendingen via internet te beluisteren. Klik op de datum/locatie hierboven en geniet alsnog van Radio Laat je Leiden!

Tafel van Leiden
Tafel van Leiden is de verzamelnaam van de Leidse projecten van PS|theater. Op Tafel van Leiden vindt je verhalen, projecten, ideeën, foto’s, video’s en geluidsfragmenten terug van deze projecten. Tafel van Leiden is onderdeel van de stad. Een tafel waar altijd aangeschoven kan worden, een lade in zit voor geheimen, die verplaatst kan worden en het hout zo dik is dat zij elke discussie aan kan. Waarop geschreven, gescholden, geliefkoosd, gegeten, gespeeld, gedaan, gespuugd, gekust, gesproken kan worden.

Makers
Aan dit project werkten mee: Pepijn Smit, Tijs Huys, Annefleur Schep, José van Beek, Irene Timmer, Erica Smits, Marianne Verhoork, Elsa May Averill, Pauline ten Böhmer, Jennefer Verbeek, Gideon Roggeveen, Sanne Dresmé, Fleur van Rijn, Peter Kerkvliet. Met dank aan alle gasten, deelnemers en financiers!

Radio Laat je Leiden vervolg 2012

rljffl

In samenwerking met PS|theater neemt Peen en Ui de draad van vorig seizoen weer op en verovert in 2012 de stad op nog meer plekken met de theatrale radioshows van Radio Laat je Leiden. Elke laatste zaterdag van de maand een nieuwe show!

Radio Laat je Leiden wordt gemaakt op een openbare locatie in Leiden en in nauwe samenwerking met vele Leidenaren. De radioshow kan live worden bijgewoond en is een theatrale ontmoetingsplek met verhalen, discussies, reportages, een hoorspel en live muziek. Wat is er nu gezelliger dan op een koude namiddag bij een haardvuur weg te dromen met een ouderwetse radioshow, te volgen via Unity FM op 105,7 FM. Het thema van de vorige editie was Vluchten. Dit keer gaan we op ontdekkingstocht. We ontdekken onszelf, nieuwe werelden en geheimen. Vind de ontdekkingsreiziger in jezelf en woon de radioshows bij!